Intex 59570 Unicorn roată plutitoare pentru copii (KX4958)

Intex 59570 Unicorn roată plutitoare pentru copii (KX4958)

51,99 RON

Ofertele pentru produsul

 

Intex 59570 Unicorn roată plutitoare pentru copii (KX4958)

51,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com
Descrierea produsului
Intex 59570 children's swimming point full single organ o excursie la apă cu copiii? mergeți împreună la piscină? atunci copilul dumneavoastră va avea cu siguranță nevoie de un inel de înot pentru a se simți ca un pește în apă! inelul de înot colorat în formă de unicorn va inspira cu siguranță fiecare micuț să intre în apă și să pornească într-o aventură acvatică! mulți copii pot avea dificultăți în a stăpâni această îndemânare atunci când intră pentru prima dată în contact cu apa sau pur și simplu le este frică să se scufunde în apă - dar în aceste situații, roata gonflabilă îi va ajuta.
inorogul va fi un companion în timpul aventurilor acvatice și cu siguranță vă va încuraja copilul!produsul este potrivit pentru copii cu vârsta de 3-4 ani, are dimensiunile de 84 x 58 centimetri, capacitate maximă de încărcare.
datorită acestui fapt, puteți fi siguri că copilul dvs. va fi în siguranță atunci când înoată cu ajutorul rolei și că produsul va rezista mai mult de un sezon sau de intrarea în apă.
designul cu o singură cameră asigură o pompare foarte rapidă, care se poate face fără probleme.
iar supapa de siguranță etanșă garantează că aerul rămâne înăuntru, fără a trebui să vă faceți griji că aerul va scăpa brusc din produs!" dar dacă, din anumite motive, roata se deteriorează, nu trebuie să vă faceți griji.
pachetul include un petic de reparații pentru a remedia rapid problema! ce conține trusa: "ce este în trusă:sarcină maximă: 23 kglimită de vârstă: 3-4 dimensiuni: 3 - 4 ani.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.