Bestway 36022 Cauciuc plutitor, 51cm, 2-4 ani Portocaliu (KX5005_1)

Bestway 36022 Cauciuc plutitor, 51cm, 2-4 ani Portocaliu (KX5005_1)

9,45 RON

Ofertele pentru produsul

 

Bestway 36022 Cauciuc plutitor, 51cm, 2-4 ani Portocaliu (KX5005_1)

9,45 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com
Descrierea produsului
Bestway 36022 minge de înot de suprafață 51cm naranssárga
bestway 36022 surface swimming ball 51cm naranssárga
într-o zi călduroasă de vară nu este nimic mai bun decât o baie răcoroasă în apă! acest lucru este valabil nu numai pentru adulți, ci și pentru cei mai tineri membri ai familiei!
.
atunci când suntem la malul mării, cei mici se găsesc cel mai adesea în apă - și nu e de mirare! apa rece într-o zi călduroasă este ceva uimitor! dar să intri în apă este, de asemenea, o distracție fantastică!
.
cu toate acestea, pentru a ne distra în apă nu doar cu succes, ci și în siguranță, o roată gonflabilă pentru copii este o idee bună!
.
o roată gonflabilă îi ajută pe copii să învețe noțiunile de bază ale înotului și îi menține în siguranță - odată ce sunt în roată, nu există nicio șansă să li se întâmple ceva! inelul îl poate ajuta, de asemenea, pe cel mic să își învingă teama de a intra în apă.
.
inelul de înot gonflabil pentru copii este un produs esențial pentru vacanțele acvatice cu copii! acesta îi permite copilului dumneavoastră să înoate în siguranță în mare, lac, râu sau chiar în piscină!
.
produsul poate fi împachetat cu ușurință într-o geantă de plajă, chiar și într-o geantă plină de gustări. roata neumflată ocupă foarte puțin spațiu și este extrem de ușoară, astfel încât o puteți lua întotdeauna cu dumneavoastră în vacanță!
.
materialele robuste folosite în construcția roții garantează ore și chiar sezoane de distracție!
.
ahoy, aventură pe apă!
.

încărcare maximă: 21 kg

vârstă: 3-6 ani
.
dimensiuni:

roată: roată: 51 cm
.
. ambalaj: 25 cm x 16,5 cm x 0,5 cm
: 25 cm x 16,5 cm x 0,5 cm
.
produs în ambalaj de folie.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.